18 Haziran 2017 Pazar

Signal White Now Touch

Herkese merhaba

Bence bir kadının en güzel aksesuarı gülüşü bende gülmeyi çok sevdiğim için dişlerime çok özen gösteriyorum.

Signal White Now Touch anında beyazlık kalemiyle yeni bir deneyime hazır olabilirsiniz. 
Diş minesine zarar vermeyen Signal White Now Touch, kolay uygulanabilir özelliği ile güzellik rutininiz değişiyor . Güzelliğimizin bir parçasınında göz alıcı gülüşümüz olduğunu biliyoruz Signal White Now Touch ile kusursuz gülüşler için dişlerinize tek dokunuşla uygulayacağınız yeni makyaj malzemeniz. Diş macununa, diş fırçasına, gerek kalmadan dişlerinize ışıltı veriyor.


Kullanımı da çok kolay  Signal White Now Touch, Mavi Işık Teknolojisi ile yalnızca 3 aşamada ışıltılı bir gülüş sağlıyor kalemin arkasına içinden mavi sıvı çıkana kadar basıyoruz ve 60 saniye kadar dişimizde gezdiriyoruz . Bu işlemi bütün dişlerimize uyguluyoruz .Mavi pigmentlerin ve ışık yansımalı parçacıkların diş yüzeyinde belirmesi ile dişteki renk kusurlarını gidermeye yardımcı olurken, dişlerin doğal bir ışıltı ile bembeyaz olmasını sağlıyor. Sürdükten sonra diş etlerinizde bir yanma hissedebilirsiniz korkmayın kısa sürede geçiyor .

Günlük olarak gülüşünüze ışıltı katabilir ve tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz . Tavsiye edilen satış fiyatı 54 TL .



1 yorum: