22 Haziran 2017 Perşembe

Palmolive Luminous Oils Duş Jelleri

Herkese merhaba

Biz kızlar şımarmayı ve şımartılmayı çok severiz . Şimdi Palmolive Luminous Oils duş jelleriyle tenimizde şımaracak. Makademya yağı - Şakayik özleri ve Avokado yağı - iris özleri bizi çok şımartacağa benziyor.




Palmolive Luminous Oils içerisindeki zengin yağlar yumaşacık bir cilde sahip olamızı sağlayacak . Ben şuanda Avokado yağı ve iris özleri olan mis kokulu jeli kullanıyorum kokusu beni benden alıyor ve cildimi gerçekten yumuşacık yapıyor. Size Makademya yağı ve avokado yağının faydalarından bahsetmek istiyorum birazcık.



Makademya Yağı Faydaları :



  • İçeriğinde yüksek oranda bulunan selenyum vücudun bağışıklık geliştirirerken aynı zamanda zararlı maddeleri nötralize ederek etkisiz hale getirmesiyle güçlü bir antioksidan etkisi gösterir.
  • Güçlü bir anti-tümör faktörü yaratan yapısı vücutta metabolik süreçleri harekete geçirirerek kalp hastalığı riskini önemli derecede azltır.
  • Üreme sistemini uyarır, sinir sistemi stabilize , endokrin sistemin çalışmasını normale iltihabı azaltır, cilt durumu, saç ve tırnaklarda üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.
  • Palmitoleik asit içeriği ile tam anlamıyla yaşlanma karşıtı olan macadamia yağı cilt bakımında gösterdiği etkili sonuçları gıda tüketimiyle yoluylada sağlayabilen ender yağların başında gelir.
  • Macadamia yağı, yara izleri, güneş yanıklarının tedavisinde, küçük yaralarda, cilt tahrişlerinde ve cilt lekelerinde yüksek nemlendirici ve emilim özelliğinden dolayı gözle görülür ciddi iyileşmeler sağlamaktadır.


Avokado Yağı Faydaları :
  • Avokado yağı, tüm dünyada yaygın bir şekilde sağlık ve cilt sağlığı için kullanılmaktadır. Armuda benzeyen meyve Meksika, Guam ve Orta Amerika'ya özgü bir meyve türüdür. Doğal bir besin kaynağı olan avokado yetişkinler kadar çocukların beslenmesinde de önemlidir. İçeriğinde bakır, demir, magnezyum, potasyum ve fosfor gibi minerallerin yanı sıra A, B, C ve E vitamini bakımından da iyi bir kaynaktır.

  • Cilt Sağlığı: Avokado yağının cildi yenileyici özelliği vardır. İçeriğinde yer alan vitaminler sayesinde hücrelerin yenilenmesini kolaylaştırır. A ve E vitaminin iltihap önleyici ve antibakteriyel etkisi bulunmaktadır. Bu vitaminler ciltte oluşan yara ve kesiklerin iyileşme sürecini kısaltır. Akne, deri iltihabı ve yara izlerine karşı kullanılabilir. Ayrıca güneşe karşı koruyucu etkisi de bulunmaktadır. Avokado yağı düzenli kullanıldığında ciltte oluşan kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri kontrol altına alınabilir.


  • Cildi Nemlendirir: Avokado yağı kozmetik ürünlerin içerisinde nemlendirici etkisi ile kullanılmaktadır. Cildi nemlendiren, besleyen ve yaşlanmaya karşı koruyan etkisi vardır. Doğal bir nemlendirici olarak gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Cilde derinlemesine nüfus ederek özellikle kuru cilt bakımında yardımcı olur.





3 yorum:

  1. Bu seriyi çok merak ediyorum; aslında hazır her yerde indirim varken ben bir deneyeyim iyisi mi :) Güle güle kullan şekerim!

    YanıtlaSil
  2. Palmolive duş jelleri en sevdiğim :)!

    YanıtlaSil
  3. palmolive duş jelleri harika kokuyor :)

    YanıtlaSil